‘Eet en Ontmoet’ in Het Kruispunt: aan tafel met nieuwe Nederlanders

Cultuur
Afbeelding
(Foto: Pixabay)

LANDSMEER/DEN ILP - De kerken van Landsmeer en Den Ilp verzorgen op vrijdag 24 november de het jaarlijkse ‘Eet en Ontmoet’. Het doel is om kennis te maken met nieuw ingekomen Nederlanders hier in Landsmeer. Mensen van ver weg, dichtbij of onderweg.

Samen aan tafel, met lekkere gerechten uit alle hoeken van de wereld. Zo maak je snel kennis van onze nieuwe inwoners en maak je kennis met hun keuken. Aanmelden: reserveren@pglandsmeer.nl. Graag met vermelding van naam, adres en het aantal personen.

Zelf meedoen is mogelijk. Neem een gerecht mee (behalve soep) en trakteer. Stem dat eerst even af met Corry Stellema (stellema@planet.nl).

Eet en Ontmoet wordt gehouden in Het Kruispunt (Calkoenstraat 12a). Vanaf 17.45 uur inloop met gratis koffie en thee. Om 18.00 start de gezamenlijke maaltijd. Tussen 17.00 en uiterlijk 18.00 uur worden de maaltijden aangeleverd en klaargezet.

De kosten: € 6,00 p/p voor deelname aan de maaltijd. Graag gepast betalen bij de ingang. Deelname is gratis voor degenen die een maaltijd aanleveren. Kinderen tot twaalf jaar eten gratis mee. Koffie, thee en fris zijn voor eigen rekening.