Gemeente Landsmeer zet vrijwilligers in het zonnetje

Gemeentenieuws
8 december is het de Dag van de Vrijwilliger.
8 december is het de Dag van de Vrijwilliger. (Foto: Pexels)

LANDSMEER - De gemeente toont waardering voor het onbetaalde en onmisbare werk dat vrijwilligers vaak op de achtergrond verrichten. Het gemeentebestuur wil tijdens een bijeenkomst vrijwilligers extra bedanken voor hun inzet. Op vrijdag 8 december zetten wethouder Jacobien van Boeijen en wethouder Niels Bonenkamp vrijwilligers in het zonnetje die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de lokale samenleving. 

De vrijwilligersorganisaties hebben zelf vrijwilligers voorgedragen waarvan zij vinden dat die wel eens extra in het zonnetje gezet mogen worden. De enige voorwaarde was dat deze man of vrouw, jongen of meisje, zich op vrijwillige basis verdienstelijk heeft gemaakt voor de samenleving. 

Dag van de Vrijwilliger 

Elk jaar wordt in december de Internationale Dag van de Vrijwilliger gevierd. Op deze dag wordt wereldwijd uitgebreid aandacht besteed aan de belangrijke functie van vrijwilligers in de samenleving op het gebied van sport, gezondheidszorg, culturele activiteiten en andere maatschappelijke terreinen. Ook de gemeente Landsmeer grijpt deze gelegenheid aan

Lees nu de laatste editie van de digitale krant