Nieuwe uitgave Landsmeer Totaal

Nieuws
Landsmeer Totaal. (Foto: aangeleverd)
Landsmeer Totaal. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

LANDSMEER - Angel Products Publishing is weer volop bezig met de nieuwe uitgave van Landsmeer Totaal. In samenwerking met de gemeente Landsmeer wordt nu volop gewerkt aan een geheel bijgewerkte versie van dit handige boekje met alle relevante informatie over Landsmeer, Den Ilp en Purmerland.
Er verandert veel in een jaar en zodoende is het noodzakelijk om de gegevens bijtijds weer bij te werken. In Landsmeer Totaal vindt men bijvoorbeeld informatie over de gemeente inzake diensten en producten, de politieke partijen en uiteraard het milieu. Alles over de gemeente Landsmeer met betrekking tot openingstijden en telefoonnummers is weer terug te vinden in dit boekje. Met de risicowijzer wordt men gedegen geïnformeerd wat te doen als er iets mis dreigt te gaan. Een bijgewerkte plattegrond en de postcodes, brievenbussen, glasbakken, bushaltes en al wat een Landsmeerder nog meer nodig heeft aan informatie.
Ook komt er weer een gedeelte met rubrieken in dit boekje. Hier is een scala aan bedrijven en branches netjes gerubriceerd. Op deze wijze heeft men ook hier direct toegang tot uw plaatselijke winkelier, vakman of dienstverlener. En voor ondernemers de kans om zich bij hun klanten kenbaar te maken. De sector Algemene diensten en voorzieningen voorziet in informatie over overheidsinstellingen, sport- en andere verenigingen, jeugd, dieren, religie, onderwijs en nog veel meer. In de Seniorengids is de informatie opgenomen voor de senioren uit de gemeente Landsmeer. Ondersteuning en activiteiten voor ouderen.
Reuze handig in Landsmeer Totaal zijn de (adres)gegevens met telefoonnummers van de bewoners van de gemeente Landsmeer. In de laatste uitgave is al aangegeven dat de uitgever van Landsmeer Totaal afhankelijk is van de bewoners om hun gegevens door te geven zodat die aangepast of opgenomen kunnen worden in het boekje. Regelmatig wordt er toch nog gereclameerd dat men niet vermeld staat. Op dat moment worden die gegevens opgenomen en in de nieuwe uitgave geplaatst, maar als het niet wordt doorgegeven is het dus ook niet bekend. Vandaar het verzoek aan een ieder om te controleren of men in het boekje goed vermeld staat en indien nodig dit door te geven aan Angel Products Publishing. Dit kan het liefst per e-mail op kantoor@angelpp.nl, kosteloos per antwoordkaart (te vinden in het huidige boekje) of telefonisch op 020-4826171. Wie niet vermeld wil worden en wel in het boekje staat kan dit op dezelfde wijze doorgeven. Let op! De wijzigingen kunnen nog doorgegeven worden tot 15 juli daarna is het alleen weer mogelijk voor de volgende uitgave.
De nieuwe uitgave van Landsmeer Totaal zal vanaf medio augustus op de mat vallen.