Herdenken tijdens lichtjesavond

Nieuws
Een symbolisch hart.
Een symbolisch hart. (Foto: Aangeleverd)

LANDSMEER - De Stichting Herdenken voor Iedereen houdt op zaterdag 10 december voor de tiende keer de lichtjesavond op de Algemene Begraafplaats aan het Zuideinde 62. Van 19.30 tot 21.00 uur kan iedereen daar samenkomen om geliefde familieleden of vrienden te herdenken.

Ook dit jaar wordt de begraafplaats verlicht met fakkels, vuurkorven en kaarsen, waardoor er een prachtige sfeer ontstaat. De bezoekers kunnen iets schrijven op het grote verlichte hart, luisteren naar muziek, maar ook gewoon rustig over de begraafplaats wandelen. Het is mogelijk zelf kaarsen, lichtjes, bloemen of foto’s mee te nemen en deze neer te zetten bij een graf, bij de urnenmuur of op een van de herinneringsplekken. 

Stuur een foto van een dierbare die naar info@herdenkenvooriedereen.nl. Tijdens de avond worden de foto’s op een scherm geprojecteerd. Het mogen uiteraard meerdere foto’s zijn, maar ook foto’s van dierbaren die niet in Landsmeer zijn begraven om ook hen te herdenken. In de aula staat warme chocomelk of Glühwein klaar om weer op te warmen na de wandeling over de begraafplaats.

Herinner hen die er niet meer zijn, omdat liefde nooit ophoudt. Voor meer informatie kijk op www.herdenkenvooriedereen.nl of neem contact op met Stichting Herdenken voor Iedereen, Nanda Nijstad, 06-5288 9955.