Zevende keer Herdenken voor iedereen in Landsmeer

Nieuws

LANDSMEER - Het is inmiddels een bijzondere traditie geworden de jaarlijkse herdenkingsavond op de begraafplaats van Landsmeer. Miep Pelk, Aytin Goede en Nanda Nijstad van de Stichting Herdenken voor Iedereen nodigen iedereen graag uit voor de zevende editie van Herdenken voor Iedereen, zaterdag 9 december van 19.30 en 21.00 uur. Op een groot hart kan men iets ophangen en Flora Doeven en Erik Knibbe zingen passende nummers.

Samen met de vrijwilligers wordt overdag hard gewerkt om de begraafplaats in de avond weer sfeervol te verlichten. Bezoekers zijn vrij om kaarsen, lichtjes of foto’s mee te nemen naar een graf, de urnenmuur of het strooiveld. Ook wanneer men iemand moet missen die hier niet is begraven, is er ruimte om op het ‘namenveld’ een lampje neer te zetten of een kaars aan te steken. Het belangrijkste op deze avond is het licht. De vele fakkels, vuurkorven en andere lichtbronnen, zorgen voor een prachtige sfeer. Aangeraden wordt om zich warm aan te kleden, want koud is het ’s avonds zeker. De Stichting Uitvaartcentrum Landsmeer biedt ook dit jaar weer de warme drankjes aan. Algemene Begraafplaats, Zuideinde 62A in Landsmeer. Voor meer informatie www.herdenkenvooriedereen.nl of 06-52889955.
Let op! Vanaf dit jaar is het niet meer mogelijk om te parkeren op het bedrijventerrein aan het Zuideinde. Dit kan op het parkeerterrein aan de achterzijde van de begraafplaats aan de Scheepsbouwersweg.