Donateursconcert Fanfare De Eendracht Den Ilp

Nieuws

DEN ILP - Fanfare De Eendracht geeft zondag 3 april haar Donateursconcert in Den Ilp. Het concert is tegelijkertijd een voorbereiding op de deelname aan de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen op 9 april in Drachten. Ook het jeugdorkest JEM zal een optreden verzorgen .
Fanfare De Eendracht werd in 2014 Nederlands Kampioen in de hoogste divisie en doet dit jaar opnieuw een gooi naar de Nederlandse titel. Ter voorbereiding zal de Ilper fanfare voor eigen publiek een try-out concert geven in dorpshuis De Wije Ilp in Den Ilp. Tijdens dit donateursconcert wordt een afwisselend en spetterend muzikaal programma geboden.
Het concert wordt geopend door jeugdorkest JEM onder leiding van dirigent Thijs Visser. Het aanstormend talent van De Eendracht speelt onder meer Weather Report en Highlights uit de film Frozen. Het groot fanfareorkest De Eendracht speelt het verplichte ONFK-werk Armeense Rhapsodie nr. 3 van componist Alexander Comitas. Daarnaast is te luisteren naar Sorry van trompettist Kyteman, Brassman’s Holiday en een aantal andere spetterende werken die De Eendracht ook uitvoerde in Theater De Purmaryn in november vorig jaar.
Het try-out begint om 15.00 uur. De toegang is 5 euro, voor donateurs en kinderen tot 12 jaar is entree gratis.