125 jarig jubileumconcert 'I Love De Eendracht'

Nieuws

DEN ILP - Fanfare De Eendracht uit Den Ilp bestaat 125 jaar! En dat wordt gevierd met een spetterend concert 'I love De Eendracht!' op zondag 27 november in theater De Purmaryn in Purmerend. Onder leiding van dirigent Marcel Visser kan het publiek de meest afwisselende show ooit verwachten, want de hoogtepunten van de afgelopen 15 jaar komen hier in sneltreinvaart voorbij.
Marcel Visser, muzikaal leider van Beauty and the Beast, Sister Act en vele andere grote Van den Ende Musicals zoals Evita en The Lion King, stelde een spetterend programma samen met zijn fanfare-orkest De Eendracht, die zich de laatste jaren bewees op hoogste niveau.
Gastoptredens van April Darby, hoofdrolspeelster uit de musical The Bodyguard en Saskia Laroo, internationaal jazz trompettiste, worden verweven in de historie van de Eendracht uit Den Ilp en laten alle facetten van het bruisende orkest zien. Met nummers als 'Run to you', 'It had better be tonight' en 'Hello', maar ook 'A diamond for Parker', een fanfarecompositie van Rob Goorhuis, waarmee De Eendracht volgend jaar hoge ogen probeert te gooien tijdens haar deelname aan Wereld Muziek Concours in Kerkrade.
Fanfare De Eendracht uit Den Ilp komt uit in de eerste divisie, de hoogste afdeling van de Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen (KNFM) en werd in 2014 Nederlands Kampioen eerste divisie op de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen (ONFK) in Theater De Lawei in Drachten. In 2013 werd De Eendracht beloond met het erediploma eerste divisie van de KNFM, wegens het hoogste concoursresultaat in 2012.
I Love De Eendracht! Zondag 27 november 2016, Aanvang: 15.00 uur, Theater De Purmaryn in Purmerend. Kaarten vanaf 18 euro per persoon. Kaarten reserveren kan via www.depurmaryn.nl. Of via kassa@depurmaryn.nl. Tel: 0299-432205.