Rode en Groene samenwerking in Landsmeer

Politiek
Staand vanaf links: Wim van ’t Veer (PvdA), Mark Jan Prins (PvdA) en Sandra Schreuder (PvdA) en Maartje Greunsven (GL); voorgrond, Ine v Brenk (GL) en Jacobien v Boeijen (GL).
Staand vanaf links: Wim van ’t Veer (PvdA), Mark Jan Prins (PvdA) en Sandra Schreuder (PvdA) en Maartje Greunsven (GL); voorgrond, Ine v Brenk (GL) en Jacobien v Boeijen (GL). Foto: aangeleverd

“Ja, Iedereen doet mee, moet mee kunnen doen in de samenleving”, stelt Prins, lijsttrekker PvdA. “Dat begint bij behoud  van sport-, cultuur en welzijnsvoorzieningen. En daar hoort een betaalbare woning voor ons allemaal bij. 

LANDSMEER - De fracties van PvdA en GroenLinks gaan meer met elkaar samenwerken. De gemeenteraadsverkiezingsprogramma’s van de lokale afdelingen stemmen op veel punten overeen, aldus lijsttrekkers Jacobien van Boeijen en Mark Jan Prins.

GroenLinks-lijsttrekker Van Boeijen beaamt dit en vult aan dat versterking van de natuur en dus behoud van de groene ruimten ook een gezamenlijk streven is. Zij geeft verder aan dat daartoe een robuust bestuur voor een duidelijke toekomst noodzaak is. Beide slogans vullen elkaar ook prima aan: stem Groen om Landsmeer Rood te houden en stem Rood om Landsmeer Groen te houden.