Nieuwe expositie bij Ervaar Maassluis

Algemeen
Otto doet zijn inspiratie op door zijn vele zee- zeiltochten als bemanningslid van enkele historische schepen rondom de Noordzee.
Otto doet zijn inspiratie op door zijn vele zee- zeiltochten als bemanningslid van enkele historische schepen rondom de Noordzee. ((Foto: Bert Otto))

Ervaar Maassluis geeft graag een podium aan Maassluise kunstenaars om hun werk te laten zien in hun expositieruimte. “Na het grote succes van onze eerste exposant is het nu de eer aan Bert Otto. De kunstenaar exposeert zijn schilderijen onder de titel ‘Eerst blauw, dan grauw 22’”

Otto doet zijn inspiratie op door zijn vele zee- zeiltochten als bemanningslid van enkele historische schepen rondom de Noordzee. “Zijn werken nodigen uit tot mijmeren over woeste zeeën en laten gebalde krachten van natuur en schilderkunst ervaren. De schilder kan de zon laten schitteren in kleuren rood, geel, oker en blauw. Hij kan een storm oproepen met woeste gebaren van kwast, paletmes en centimeters dikke verf.”

De werken van Otto hebben in vele tentoonstellingen gehangen in Nederland, maar ook in het buitenland. Na vijfentwintig jaar exposeert Otto weer met veel trots in zijn eigen Maassluis. De nieuwe expositie is t/m 2 april te bezichtigen tijdens openingstijden. Ervaar Maassluis Info (Nieuwstraat 2) is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.