25e M.S.V.’71 Megaweek in aantocht

Algemeen
In april weer feest in de tent bij MSV.
In april weer feest in de tent bij MSV. (Foto: MSV)

Drie jaar na de laatste Megaweek in 2019 gaan de ‘Vrienden van MSV’ er dit jaar weer voor. Met alle versoepelingen moet het eind april mogelijk zijn om de feesttent weer op te bouwen. 

De verwachting is dat de Megaweek dit jaar zonder zware corona-maatregelen georganiseerd kan worden. Dat is tenminste het uitgangspunt voor het feestelijke jubileumprogramma van de 25e Megaweek.

Met vaste onderdelen als de Meezingavond, Nacht van MSV, Bingo, Kindermiddag, Oranje party en Koningsdag belooft het weer een geweldige feestweek worden. Ook zal er aandacht zijn voor 50 jaar M.S.V.’71 en de 25e Megaweek. Dit zal in een receptie en reünie vorm plaatsvinden in de nieuwe feesttent.

Inmiddels is de kaartverkoop voor de Nacht van MSV en de Oranje Party online gestart. Op de Nacht (23 april) zullen o.a. Samantha Steenwijk, Danny de Munk, Ad van Opstal en duo Helemaal Hollands de tent op zijn kop zetten. De DJ’s van QMusic zullen 26 april op de Oranje Party met een spetterend optreden de Koningsdag inluiden. “Wij verheugen ons zeer op een gezellige feestweek voor heel Maassluis”, aldus MSV’71. “In aanloop naar de 25e Megaweek houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen en het programma.”