Aftellen naar de 25e M.S.V.’71 Megaweek

Algemeen
Hans van Katwijk zingt op de Meezingavond.
Hans van Katwijk zingt op de Meezingavond. (Foto: MSV71)

De Megaweek begint dit jaar op vrijdag 22 april met de Meezingavond. Na het succes van de afgelopen jaren staat ook de Meezingavond weer op het programma. Vrijdag 22 april zijn jong en oud welkom in de tent om gezellig mee te zingen met het meezingkoor en te genieten van het optreden van Hans van Katwijk.

Zaterdag 23 april is het dan zo ver, de 25e editie van De Nacht. Tijdens deze jubileum Nacht treden diverse artiesten op die de afgelopen jaren gezorgd hebben voor een geweldige sfeer in de feesttent.

Zondag 24 wordt het 50-jarig jubileum van de voetbalvereniging gevierd met een Mega reünie. Al onze (oud)leden en (oud)vrijwilligers zijn deze middag vanaf 15.00 welkom in de tent. Aanmelden voor deze reünie kan via de website van M.S.V.’71.

De bekende Kindermiddag staat maandag 25 april op de planning. De kinderen kunnen eerst genieten van een optreden van clown Jerry en vervolgens mooie prijzen winnen met de kinderbingo. ’s Avonds staat de drukbezochte Mega Bingo gepland. Een gezellige avond met veel plezier en mooie (geld-)prijzen.

De avond erna, dinsdag 26 april, is het tijd voor de OranjeParty. Dit jaar komen de DJ’s van Q-music om er weer een megafeest van te maken. Ongetwijfeld weer een gezellige avond in een uitverkochte tent.

De 25e Megaweek eindigt met Koningsdag op woensdag 27 april, zoals altijd een feest voor jong en oud. 

Ga naar ww.megaweek.nl voor meer informatie en voor de link naar de online kaartverkoop voor de Nacht van M.S.V.’71 en de OranjeParty.