`Nu jaar´ in het Witte Kerkje

Algemeen
De band Yonder, bestaande uit Walter Dietrich, Martine de Heij, Jerry Kallan, Richard Breevaart.
De band Yonder, bestaande uit Walter Dietrich, Martine de Heij, Jerry Kallan, Richard Breevaart. (Foto: PR)

Zaterdag 9 april is het tijd voor de start van de lezingen in het Witte Kerkje Maassluis. Deze zaterdagavond is er echter nog geen lezing, maar wel de feestelijke bijeenkomst ‘Nu jaar’.

Op originele wijze neemt Walter Dietrich het afgelopen jaar met de aanwezigen door. Daarnaast is er ook een muzikaal optreden. Walter brengt de actualiteit met een lach en soms een traan onder de aandacht, met aansluitende songs van de band Yonder, bestaande uit Walter Dietrich, Martine de Heij, Jerry Kallan, Richard Breevaart en gast Harry Chambone.

‘Nu jaar’ is eventueel ook via livestream te horen en te zien, maar wie het live wil meemaken is op 9 april vanaf 20.00 uur welkom in het Witte Kerkje aan de Constantijn Huygensstraat 1 in Maassluis. Toegang is gratis. 

De lezingen die tot nu toe op het programma staan, is een lezing over vismigratie oor Peter Jol en Wil van der Ende en muziek van de zusjes Skaug op 28 april en op 19 mei een lezing over circulaire economie door Sonja van Dam met muziek van Sieger Jobsis. 

Daarna zullen er nog drie lezingen volgen in het najaar/winter. Hierover wordt later meer bekend gemaakt. 

Kijk voor meer informatie op www.wittekerkjemaassluis.nl of mail naar rog.wittekerkje.msls@gmail.com.