Golden Oldies Café 3 april in het teken van Suriname

Algemeen
Afbeelding
(Foto: TK)

Ben jij 55 jaar of ouder, houd je van lekker eten en vind je het leuk om onder het genot van een cultureel programma anderen te ontmoeten? Wellicht zijn de Golden Oldies avonden in Theater Koningshof dan iets voor jou. Elke editie van Golden Oldies staat in het teken van een ander land. Het Golden Oldies Café van zondag 3 april staat in het teken van van Suriname. 

De organisatie wil er op 3 april weer een rijk themadiner van maken, vol verhalen en muziek. “We hopen dan ook op input van mensen die er verstand van hebben. Denk aan Surinaams-Nederlandse keukenprinsen en -prinsessen, verhalenvertellers, artiesten uit de buurt en gasten die mee willen doen met het organiseren van (of deel willen nemen aan) het themadiner op 3 april. Laat het ons vooral weten als je ideeën hebt!”

Het vegetarische menu bestaat uit drie gangen. Als voorgerecht kun je genieten van Ghoegrie, warme Chutney en loempia’s. Als hoofdgerecht zijn er vervolgens verschillende groenteschotels met o.a. kouseband, aubergine, paksoi, kerrie aardappel, kerrie (masala), ei, baka bana, komkommer in ’t zuur, roti platen, Surinaamse bami en pindasaus. En het nagerecht is kokosbrood ‘Redi Bere’ en roomboterkoekjes. 

Tickets kosten €15,00 per persoon en zijn verkrijgbaar via www.theaterkoningshof.nl/agenda. Je kunt uiteraard ook langskomen bij het theater en je kaarten aan de theaterkassa bestellen. Wil jij input leveren voor dit Surinaamse Golden Oldies Café? Stuur dan een mail naar info@theaterkoningshof.nl.

Het Golden Oldies Café start vanaf 17.00 uur.