Anja Enthoven-van Leeuwen exposeert in het Douanehuisje

Algemeen
Kunstwerk van Anja Enthoven-van Leeuwen.
Kunstwerk van Anja Enthoven-van Leeuwen.

Kunstenares Anja Enthoven-van Leeuwen exposeert in mei in het Douanehuisje in Maassluis. De kunstenares laat zich inspireren door bijzondere portretten en sfeerbeelden en werkt met verschillende technieken.

“Ik kan echt in een schilderij opgaan en de tijd vergeten”, aldus Anja Enthoven-van Leeuwen. “Geïnspireerd door bijzondere portretten en sfeerbeelden, ga ik aan het werk. Ik werk met acryl, aquarel, pastel of met gemengde technieken. Ik houd van kleur, van gelaagdheid en van de onverwachte reacties van verf en kleur. Heerlijk om te experimenteren, te spelen…” Naast het maken van schilderijen, geeft Anja ook les en biedt zij workshops aan.

De expositie Anja Enthoven-van Leeuwen is van zaterdag 30 april tot en met zondag 29 mei gratis te bezoeken op elke zaterdag en zondag van 13.30 tot 17.00 uur in het Douanehuisje aan de Govert van Wijnkade 52 in Maassluis.

Douanehuisje

De Culturele Raad Maassluis stelt namens de gemeente Maassluis het Douanehuisje gratis ter beschikking voor culturele en kunstzinnige activiteiten. Meer informatie hierover is te vinden is op de website van de CRM, www.crmmaassluis.nl, onder de kop Douanehuisje. Voor overige vragen kunt u terecht bij Mischa Koorneef, 06 18 51 30 90 of douanehuisje@crmmaassluis.nl.