Eén groot feest bij c.k.c. Maassluis

Algemeen
c.k.c. Maassluis organiseerde dit jaar voor het eerst ook een feest tijdens Koningsnacht.
c.k.c. Maassluis organiseerde dit jaar voor het eerst ook een feest tijdens Koningsnacht. (Foto: Edwin Sonneveld-fotografie)

Afgelopen woensdag 27 april was het na twee jaar eindelijk weer groot feest op het complex van c.k.c. Maassluis. Rond het middaguur stroomde het complex vol met veel enthousiaste bezoekers. Gedurende de hele dag waren er diverse activiteiten en demonstraties. Dit alles in combinatie met de volle terrassen zorgden voor een gezellige sfeer.

Naast de vertrouwde kinderspelen, de stormbaan en de kinderhoek werden er ook dit jaar verschillende demonstraties verzorgd op het hoofdveld, een demonstratie dogfrisbee door The Floaters en een demonstratie met de roofvogels door Birds@work. De liefhebbers van modelboten konden hun hart weer ophalen bij de Modelbotenvereniging Hoogvliet en ook de jongste bezoekertjes konden zich even heerlijk uitleven door gezellig mee te dansen met Mirjam en Eva.
Gedurende de hele dag kon men genieten van de muziek van DJ Stijn. Onder het genot van een biertje of frisje en een broodje beenham deden bezoekers enthousiast mee met het Rad van Avontuur, waar ook dit jaar mooie prijzen te winnen waren.

Silent disco Koningsnacht

Al op de avond voor Koningsdag barstte er een groot feest los op het terrein van de Maassluise korfbalvereniging. Dit jaar lanceerden zij namelijk een nieuw concept: het grootste silent disco feest van de regio.

Het terrein was omgetoverd in een magisch festivalterrein. Een grote tent, gezellige verlichting en vooral heel veel gezellige mensen die los gingen op verschillende muziekkanalen via hun koptelefoon. “Het is heel mooi om te zien hoe de vrijwilligers van de club dit concept in het leven hebben geblazen en er keihard voor hebben gewerkt om dit op zo’n professionele wijze neer te zetten”, aldus c.k.c. Maassluis. “Wij bedanken de bezoekers voor hun vertrouwen in dit nieuwe concept en hopen jullie volgend jaar weer te verwelkomen op het terrein op Koningsdag en -nacht!”