Een zomervakantie vol activiteiten in Maassluis

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Norel Fotografie)

De zomervakantie zit er weer aan te komen. De scholen sluiten dan de deuren, veel sportverenigingen houden dan een zomerstop en ook andere verenigingen en organisaties zijn dan gesloten. De zomervakantie betekent voor veel gezinnen dat ze er heerlijk tussen uitgaan. Dit geldt lang niet voor iedereen. Voor de thuisblijvers wil stichting Samen Randstad een gevarieerd aanbod aan activiteiten lanceren, van jong tot oud en voor alle inwoners uit Maassluis. Voor Maassluizers door Maassluizers!

Buurtbewoners, verenigingen, stichtingen, sportaanbieders en iedereen die het leuk lijkt om een zomeractiviteit te organiseren staat hier volledig vrij in. De invulling van een activiteit is geheel vrijblijvend. Zo kan je een activiteit organiseren voor de buurt voor 10 tot 20 personen, uiteraard mogen dit er ook meer zijn. Je zou ook kunnen samenwerken met andere partijen om elkaar te ondersteunen. Je bepaalt zelf de doelgroep, datum en invulling.

“Alle ideeën kunnen tot 31 mei worden gestuurd naar info@samenrandstad.nl Daarna worden alle initiatieven bij elkaar gebracht en wordt dit samen gevoegd in één programma. Dit programma zal hierna breed onder de aandacht komen van alle inwoners. Lukt het u niet om de activiteit vóór 31 mei door te geven, laat het ons dan gerust weten”, aldus Samen Randstad. “Lijkt het je leuk om een activiteit te organiseren op een laagdrempelig manier? Laat het ons dan weten. Wij kunnen uiteraard ook mee denken en ondersteuning bieden. Neem gerust contact op met Samen Randstad via info@samenrandstad.nl of 085- 06 06 800.”