De Tweemaster wint de landelijke Veiligvoedsel.nl Award 2022

Algemeen
Foto van feestelijk moment in De Tweemaster, (links wethouder Bronsveld-Snoep met medewerkers Argos Zorggroep, de keuken en Brasserie Midscheeps).
Foto van feestelijk moment in De Tweemaster, (links wethouder Bronsveld-Snoep met medewerkers Argos Zorggroep, de keuken en Brasserie Midscheeps). (Foto: Roel Dijkstra)

De Tweemaster in Maassluis, onderdeel van Argos Zorggroep, heeft met de keuken en Brasserie Midscheeps de landelijke Veiligvoedsel.nl Award 2022 gewonnen. 

Een jaar lang streden 350 zorglocaties en afdelingen voor de felbegeerde Veiligvoedsel.nl Awards. Twee locaties van Argos Zorggroep waren genomineerd in de categorie ‘Beste keuken’. De Meerpaal in Vlaardingen staat op de tweede plaats in de top van ‘Beste keukens van heel Nederland’.

Woensdag 11 mei kwam wethouder Bronsveld-Snoep samen met de cliëntenraad op bezoek in De Tweemaster om dit gezamenlijk te vieren in de Brasserie. Het was een gezellige middag. Iedereen was erg blij met de toespraak, de Award, de taart en de mooie bos bloemen.

De Tweemaster in Maassluis won met Brasserie Midscheeps in 2020 al eens de Veiligvoedsel.nl Award. Dat zij nu weer gewonnen hebben, geeft aan dat de voedselveiligheid continue op orde is.

Stichting Veiligvoedsel.nl reikt jaarlijks zeven verschillende Veiligvoedsel.nl Awards uit aan de beste zorginstellingen en ziekenhuizen van Nederland.