Zonovergoten Van Zanden Schoolkorfbaltoernooi

Algemeen
Afbeelding
(Foto: ckc Maassluis)

Afgelopen week vond alweer het 59e van Zanden schoolkorfbal toernooi plaats mede mogelijk gemaakt door Lely en Segment

Op dinsdag waren de groepen 7 en 8 aan de beurt. Het weer was heerlijk en de zon scheen uitbundig. Er werd in twee vakken gespeeld en het was goed te zien dat deze jongens en meiden al vaker hadden mee gedaan aan het schoolkorfbaltoernooi.

Bij groep 7 was het de Regenboog die met de eerste prijs er mee vandoor ging.

Bij groep 8, ging het tussen het Startpunt en het Balkon, allebei waren zij eerste geworden in hun poule, maar er moest nog worden gestreden om de wisselbeker. Die ging uiteindelijk naar het Balkon, die met een ruime overwinning de wisselbeker pakte. De sportiviteitsbeker, van WelzijnE25, ging naar de Panta Rhei. De prijzen zouden uitgereikt worden door burgemeester, maar die was helaas verhinderd. Met rode koppies van de zon vertrokken de kinderen om 19.00 uur weer huiswaarts.

Op woensdag was het de beurt aan de groepen 3, 4, 5 en 6. Buiten de kinderen uit groep 6 hadden de overige kinderen nog nooit aan (school)korfbal gedaan, maar ook zij konden terugkijken op een geslaagde training.

Bij groep 6 was het de Regenboog en de Groene Hoek die met de eerste prijzen er vandoor gingen. In groep 5 was het Startpunt en de Groene Hoek die beiden op het hoogste podium stond. Bij groep 4 waren er drie eerste prijzen te verdelen, de Westhoek ging met twee 1e prijzen er vandoor en de andere prijs ging naar de Regenboog. In groep 3 was het wederom de Westhoek - dat beloofd wat voor de toekomst -  en de Groene Hoek die hard konden juichen.

De prijzen werden uitgereikt door Nico van Dijk, directeur van Segment. En na afloop gingen de kinderen enthousiast en met een mooie herinnering naar huis.

De organisatie wil alle vrijwilligers, begeleiders van de kinderen en de EHBO bedanken en natuurlijk de sponsoren voor hen inzet, zonder uw hulp was dit niet mogelijk geweest.

Vind jij na dit toernooi korfballen zo leuk dat je mee wil trainen om te bekijken of het echt iets voor jou is. Kom dan naar de speciale trainingen die plaatsvinden op woensdag 25 mei en 8 juni om 16.30 uur in het Wipperspark. Je hoeft je niet speciaal aan te melden, maar handig is het wel.

Kijk voor meer informatie op www.ckcmaassluis.nl of volg hen op Facebook; hier zijn ook foto’s van het schoolkorfbaltoernooi te vinden.