Wonen in De Goudvogel: alle voorzieningen in de buurt

Algemeen
Parkwoningen De Goudvogel.
Parkwoningen De Goudvogel. (Foto: Dura Vermeer)

Wonen in De Goudvogel betekent wonen in een groene, sfeervolle omgeving, met alle voorzieningen op loopafstand. De Goudvogel is het laatste deelplan in De Nieuwe Vogelbuurt in Holy-Zuidoost.

PARTNERBIJDRAGE DURA VERMEER

Er zijn ruim 365 woningen gerealiseerd in eerdere fases. Binnenkort worden de appartementencomplexen aan de Talingstraat, Sperwerlaan en Wielewaalstraat gesloopt en wordt plaatsgemaakt voor 52 nieuwe eengezinswoningen.  De woningen variëren van tussenwoningen tot ruime parkwoningen met een prachtig uitzicht over de Kindervallei. Ruimte genoeg om heerlijk te genieten met het gezin, of om een thuiswerkplek te creëren. Het merendeel van de woningen beschikt daarnaast over een parkeerplaats op eigen terrein.

Woningtypes

Tussenwoning 120 m²

€ 495.000,- V.O.N.            
3 slaapkamers

Tussenwoning met dakopbouw 129 m²

€ 525.000,- V.O.N.
4 slaapkamers

Parkwoning Tussen 155 m²

€ 605.000,- tot € 630.000,- V.O.N.
4 slaapkamers

Parkwoning Hoek 165  

€ 665.000 tot 695.000 V.O.N.
5 slaapkamers

Energie neutraal

Door het gebruik van slimme installaties en een uitgekiend klimaatsysteem, zijn de woningen volledig energieneutraal. Dit betekent lage woonlasten en een uitstekende isolatie. De woningen hebben geen gasaansluiting: een bodemwarmtepomp zorgt voor warm water, (vloer)verwarming en -koeling. Hierdoor ontstaat een comfortabel binnenklimaat.

Locatie

De uitstekende ligging van De Nieuwe Vogelbuurt zorgt ervoor dat de nieuwbouwwijk goed bereikbaar is. Zo is het centrum van Vlaardingen op nog geen tien minuten fietsafstand en is de A20 via de ontsluitingswegen snel te bereiken. Alle voorziening zijn dichtbij: van winkels tot scholen en sportverenigingen. Met het laatste gedeelte, De Goudvogel, is deze unieke gezinswijk nu helemaal compleet.

Certificaat Financiële Haalbaarheid

Fundament Advies helpt bij het verkrijgen van het Certificaat ‘Financiële Haalbaarheid’, welke nodig is om een woning in De Goudvogel te kunnen kopen. Neem contact op met Fundament Advies via het telefoonnummer 010 460 89 00 voor meer informatie over de maandlasten van een woning in De Goudvogel. Het adviesgesprek hiervoor is kosteloos.

Contact

Bekijk het volledige aanbod van De Goudvogel op www.denieuwevogelbuurt.nl. Interesse in het kopen van een woning in De Goudvogel? Neem dan contact op met verkoopcoördinator Petra Kneppers van Dura Vermeer (06 5359 96 15) of Lonneke Cramer van TW3 (06-30975878).

Artist impression De Goudvogel