Kids Olympics zondag 10 juli weer van start

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Norel Fotografie)

Achter de schermen is stichting Samen Randstad druk bezig geweest met de voorbereidingen. “Wij zijn verheugd om bekend te kunnen maken dat Kids Olympics weer wordt georganiseerd. Dit jaar hebben we rekening gehouden met nieuwe activiteiten om het voor iedereen nog leuker te maken dan dat het al was.” 

Dit jaar zal Kids Olympics vier keer plaatsvinden in vier verschillende wijken. Zondag 10 juli is de aftrap in het Beethovenpark (Cruyff court) van 13.00 tot 17.00 uur.

De kinderen hoeven zich voor deelname niet aan te melden bij de organisatie. “Wij willen de activiteiten toegankelijk en laagdrempelig houden voor iedereen. De activiteiten zijn daarom gratis. Bezoekers kunnen er wel voor kiezen om een vrijwillige bijdrage te leveren, maar dat is uiteraard niet verplicht”, aldus de organisatie.

Net als voorgaande edities kunnen de kinderen zich vermaken met meerdere activiteiten. Fighting4all zal aanwezig zijn om de kinderen een leuke kickboksworkshop te geven. Ook Aikibudo Maassluis zal aanwezig zijn om de kinderen een leuke middag te bezorgen. Uiteraard is er veel meer te beleven zoals een springkussen, stormbaan, schminken, henna, sieraden maken en nog veel meer.

Kijk voor meer leuke activiteiten op www.zomeractiviteitenmaassluis.nl. Neem je vriendjes en vriendinnetjes gezellig mee. Wilt u als vrijwilliger of als organisatie een bijdrage leveren aan Kids Olympics? Neem dan contact op met de organisatie via: info@samenrandstad.nl of 085 06 06 800.