Kids Olympics in het Oleanderpark

Algemeen
Het park biedt voldoende ruimte voor meerdere activiteiten waar kinderen aan kunnen deelnemen.
Het park biedt voldoende ruimte voor meerdere activiteiten waar kinderen aan kunnen deelnemen. (Foto: Siham Alkhaiat)

Voor aanstaande zondag, 24 juli, staat Kids Olympics gepland in het Oleanderpark. Het park biedt voldoende ruimte voor meerdere activiteiten waar kinderen aan kunnen deelnemen.

Na deze tropische zomerweek heeft stichting Samen Randstad de jeugdbrandweer uitgenodigd om leuke wateractiviteiten te spelen. Kom dus lekker in je zwemkleding want er zullen meerdere activiteiten te doen zijn. Lekker sliden op het zeil of gezellig eendjes scheppen in verschillende badjes, alles kan. De waterpistooltjes mogen meegenomen worden waarmee je een watergevecht mee kan houden met de andere kids. Speciaal voor de kinderen stelt Multi Keuken en Bad gratis ambachtelijke schepijs beschikbaar voor alle kinderen.

Meerdere vrijwilligers hebben zich gemeld om een bijdrage te leveren in de vorm van activiteitenbegeleiding, EHBO of een andere taak. “Door de extra handen van de vrijwilligers kunnen meer activiteiten doorgang vinden en dat is voor de kinderen meer dan geweldig”, aldus Samen Randstad. “Tijdens het evenement merk je dat er een enorme belangstelling is vanuit de kinderen, maar ook vanuit de ouders en buurtbewoners. Dit bevordert de sociale cohesie in de wijk en in de stad. Kids Olympics heeft alle ingrediënten voor een leuke zomervakantie.”

Er zal zondag in het Oleanderpark van alles te beleven zijn van 13.00 tot 17.00 uur. Een stormbaan met verschillende hindernissen en springkussens mogen niet ontbreken. Leuke sportworkshops van Aikibudo stimuleren de kinderen om actief te bewegen. Verder biedt het evenement meerdere activiteiten aan zoals henna versieren, schminken, glitter tattoo’s, oud-Hollandse spelen, kleuren, natuurworkshop en sport & spel. Met een interactieve bingo voor de kinderen/ouders zijn er wel meer dan 100 prijsjes te winnen. Van slijm, stuiterballen, dinosaurussen en nog veel meer leuke prijsjes.

Vind je het leuk om ook als vrijwilliger of als sponsor een bijdrage te leveren aan Kids Olympics? Neem dan gerust contact op met Samen Randstad via info@samenrandstad.nl of 085- 06 06 800.