Vier optredens van Shantykoor “Die Maeze Sangers”

Algemeen
Afbeelding
(Foto: PR)

Shantykoor “Die Maeze Sangers” heeft de afgelopen periode vier succesvolle optredens gegeven en komend weekend staat er ook nog een optreden op het programma.

Allereerst was er het optreden op het Shantyfestival te Woerden, een oud vestingstadje. Het organiserende shantykoor Bravour had “Die Maeze Sangers” gevraagd te komen zingen. Dit in verband met de viering van 750 jaar Woerden. Er waren veel toehoorders en dus was het voor het Maassluise shantykoor een geslaagd optreden.

Nog beter was het optreden op de Floriade. Op die dag was het niet echt druk, maar tijdens het zingen van “Die Maeze Sanghers” waren er wel veel luisteraars. Een bedankje van de organisatie van de Floriade werd zeer op prijs gesteld.

Het derde optreden betrof het Shantyfestival in Leidschendam: Rondom de Sluisjes. Ook daar trokken zij veel publiek. En het vierde optreden was tijdens de Nautische Markt van 17 juli jl. op het Schanseiland in Maassluis. Wederom veel luisteraars, ondanks de hitte. Ook hier van het publiek de opmerking “We hebben er van genoten”. 

Zaterdag 30 juli treedt het koor op in het restaurant “De Zwarte Zwaan” aan de Parkhaven in Rotterdam. Bijzonder is, dat de presentatie in het Frans zal worden gehouden.

De repetities van Shantykoor “Die Maeze Sangers” beginnen weer op 23 augustus in het Muziekgebouw in Maassluis. Iedereen is van harte welkom om langs te komen op dinsdagochtend van 10.00 tot 11.45; ook muzikanten zijn van harte welkom

Ga voor meer informatie naar www.shanty.nl of mail naar pr.shanty.dms@gmail.com.