De Kantine genomineerd voor koffiezaak van het jaar 2022

Algemeen
Blij met de nominatie.
Blij met de nominatie. (Foto: PR)

Afgelopen december openden Lobke Taal en Floor Pieters koffiebar & coworking space De Kantine in het centrum van Maassluis. Ondanks dat De Kantine pas een half jaar bestaat, is de koffiebar nu al genomineerd voor ‘Koffiezaak van het jaar 2022’. 

De Kantine is een creatieve koffiebar waar koffie wordt geserveerd van Man met Bril uit Rotterdam. In de koffiebar gebeurt van alles. Zo is er ruimte voor co-workers, die gebruik kunnen maken van flexplekken, belhokjes en een vergadertafel. Ook worden er bakkies to go geschonken of kun je genieten van een kop koffie aan de lange tafels en op het terras voor de deur. 

Naast de nominatie voor Koffiezaak van het jaar, is De Kantine ook door koffieplatform Koffietje.nl beoordeeld met een 8,2 en is daarmee als Maassluise koffiebar op de zesde plek van omgeving Rotterdam geëindigd. “We kunnen bijna niet geloven dat we in zo’n korte tijd al zoveel bekendheid in de omgeving hebben gekregen en zijn onwijs dankbaar voor onze vaste klantenkring!”, aldus de eigenaren. 

Stemmen kan nog tot 31 augustus via www.koffiezaakvanhetjaar.nl/de-kantine-3.