Kids Olympics sluit af in het Vrijheidspark

Algemeen
Tijdens de zomervakantie heeft Kids Olympics al op meerdere plekken in Maassluis plaatsgevonden.
Tijdens de zomervakantie heeft Kids Olympics al op meerdere plekken in Maassluis plaatsgevonden. (Foto: Siham Alkhaiat)

Tijdens de laatste vakantiedag op zondag 21 augustus staat de afsluiting van Kids Olympics op het zomerprogramma. De afsluiting zal plaatsvinden in het Vrijheidspark in de Burgemeesterswijk. Net als de voorgaande edities staat er ook op deze afsluiting een mooi programma voor de deur. Er zal van alles te beleven zijn zodat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. 

Kinderen kunnen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken en er wordt ook gezellig gespeeld. Samen Randstad heeft voor heel veel cadeaus gezorgd zodat kinderen deze kunnen winnen met onder meer de kinderbingo. “Tijdens de laatste middag zullen we de kinderen ook willekeurig op meerdere momenten belonen bij goed gedrag. Dat kan bijvoorbeeld als ze afval opruimen met de afvalprikkers, maar ook als ze heel goed luisteren en eerlijk spelen. Aan het einde van de dag willen we dat de kinderen met een glimlach kunnen terugkijken naar een fantastische dag”, aldus Samen Randstad.

De activiteiten zijn voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Peuters kunnen onder begeleiding van de ouders ook deelnemen aan verschillende activiteiten. Aanmelden voor de activiteiten is niet nodig en deelname is geheel gratis.