Parklif/ve Festival 2022 was een groot succes

Algemeen
Het festival werd zondag 14 augustus afgesloten met een Lazy Sunday.
Het festival werd zondag 14 augustus afgesloten met een Lazy Sunday. (Foto: Theater Koningshof)

Van 8 t/m 14 augustus 2022 vond Parklif/ve Festival plaats in het park achter Theater Koningshof. Het was zinderend warm weer, maar dat hield de mensen uit Maassluis en omstreken absoluut niet tegen bij het bezoeken van het festival. 

Met ruim 1.600 bezoekers in het park was de tweede editie van Parklif/ve Festival een groot succes.

Parklif/ve startte 8 augustus met het maken van een minivoorstelling met het Jeugdtheater-huis en een natuurworkshop over het belang van de bij. Het festival werd zondag 14 augustus afgesloten met een Lazy Sunday. “Het was een geweldig feest zoveel dagen lang in de tuin van het theater,” zegt Marjan de Groot, manager Marketing & Programmering bij Theater Koningshof. “Voorstellingen, kunst, muziek, dans, beweging, kinderactiviteiten, theater, cabaret, rap, bands, een pubquiz, een salsadansavond… Het was een knallende week met ontzettend veel blije bezoekers.”

De Lazy Sunday was als afsluiter precies zoals je het wil hebben. “Ondanks de hitte kwamen er ontzettend veel mensen naar het park en hebben we met zijn allen een heerlijk relaxte afsluiter gehad van Parklif/ve Festival,” aldus Marjan de Groot. “We hebben ontzettend genoten van Parklif/ve 2022. Iedereen die heeft meegewerkt aan dit festival en/of langs is gekomen in het park willen we ontzettend bedanken. Het was fantastisch - en mede dankzij jullie!”

De komende weken worden er op de socials en website van Theater Koningshof nog foto’s gedeeld van het festival. Ben je geweest en ben je benieuwd of jij nog op de foto staat? Houd dan de site, Facebookpagina en het Instagram account van het theater in de gaten.