Burgemeester Haan krijgt eerste exemplaar Furieadekrant

Algemeen
Burgemeester Edo Haan toost samen met Furieadevoorzitter Gerard Poot op de Furieadekrant en op komende Furieade.
Burgemeester Edo Haan toost samen met Furieadevoorzitter Gerard Poot op de Furieadekrant en op komende Furieade. (Foto: Chrit Wilshaus)

“Ik heb mijn agenda er helemaal voor leeg geveegd”, bekende burgemeester Edo Haan gistermiddag aan boord van de Furie, doelend op komende Furieade. Hij voegde daaraantoe weer veel zin te hebben in dit evenement wat door de Coronamaatregelen de afgelopen twee jaar niet georganiseerd kon worden.

De eerste burger was naar de Furie gekomen om daar uit handen van Furieade-voorzitter Gerard Poot het eerste exemplaar te krijgen van de Furieadekrant, die samen met Uitgeverij West Media tot stand kwam en binnenkort in Maassluis wordt verspreid. “Kortom we hebben weer enorm veel zin en vertrouwen in dit fantastische gebeuren met een programma met allerlei oude en nieuwe elementen, waar ik mij erg op verheug.”

Volgens burgemeester Haan zal de 41e editie van het stadspromotiefeest net als in voorgaande jaren weer veel bezoekers trekken. Ook van buiten de stad.” In de buitenwereld doen wij het steeds beter. Ik hoor steeds vaker dat Maassluis goede en leuke evenementen organiseert en dat er veel te doen is in de stad. Dat is goed en we doen dat op een hele rustige en verantwoorde manier.” Een pluspunt deze keer vindt Haan bovendien dat ook de zondag (met Lazy Sunday) bij het programma is getrokken.