Ensemble Festa steekt het water over

Algemeen
Het Maassluise Ensemble Festa.
Het Maassluise Ensemble Festa. (Foto: PR)

In de serie oktoberconcerten, welke jaarlijks georganiseerd wordt door de Rozenburgse Harmonievereniging Uitspanning door Inspanning (UDI) in Muziektheater De Ontmoeting, ontvangt UDI het Maassluise Ensemble Festa.

Annemarie Verburg, Ellen van den Berg, Lieke Loosjes, Nicoline Jansen en Warner Fokkens vormen het bijzondere klassieke Ensemble Festa uit Maassluis. Dit vijftal ontmoet elkaar muzikaal en gepassioneerd in hun samenspel.

In de bezetting: zang, fluit, hobo, cello en orgel/piano richt Festa zich op een reeks van bruisende concerten.
Natuurlijk maken de Festanen er een feestje van met de nodige sfeer verhogende en muzikale knipogen. De bezoekers worden ondergedompeld in de klanken van dit ensemble: een mix van magische melodieën, verrassende composities en herkenbare klassiekers.

Daarnaast heeft UDI ook een zeer gevarieerd repertoire op de lessenaar staan en vanzelfsprekend zal er ook samen gemusiceerd worden. De algehele muzikale leiding is in handen van Ellen van den Berg.

Dit optreden is zaterdag 8 oktober, aanvang 20.00 uur en de zaal is om 19.30 uur open. Kaarten zijn voor 12,50 euro verkrijgbaar in Muziektheater De Ontmoeting of te reserveren via udi-rozenburg.nl.