Inschrijven voor Jong Talent Concours Maassluis

Algemeen
Op zaterdag 29 oktober om 14.00 uur is het slotconcert in de Groote Kerk in Maassluis.
Op zaterdag 29 oktober om 14.00 uur is het slotconcert in de Groote Kerk in Maassluis. (Foto: SMM)

Van maandag 24 t/m woensdag 26 oktober a.s. vindt het Jong Talent Concours Maassluis plaats. De locatie is Theater Koningshof in Maassluis.

Aan het klassieke muziekconcours doen kinderen en jongeren van 8 t/m 18 jaar mee met meer dan gemiddelde aanleg voor hun instrument. Inschrijven kan nog tot 8 oktober. Alle informatie over deelname is te vinden op maassluisemuziekweek.nl. 

Het concours kent geen voorrondes, halve finales en finale. Iedere deelnemer/ensemble speelt tijdens de voorspeeldagen eenmaal en wordt daarop beoordeeld door een deskundige jury. Deze bestaat dit jaar uit fluitiste Doretthe Janssen, violiste Julia Dinerstein en pianist David Kuyken.

Op zaterdag 29 oktober om 14.00 uur is het slotconcert in de Groote Kerk in Maassluis. Aan het concert werken de prijswinnaars van editie 2022 mee. Na het concert vindt de prijsuitreiking plaats en krijgen alle deelnemers aan Jong Talent Concours Maassluis 2022 hun juryverslagen en deelnamecertificaat. De prijzen worden uitgereikt door burgemeester Edo Haan van Maassluis.

De voorspeelsessies en het slotconcert zijn voor iedereen gratis toegankelijk.