Motorrijder (36) uit Maassluis overleden bij ongeval in Honselersdijk

112-nieuws
Afbeelding
(Foto: Regio15)

Bij een zeer ernstig verkeersongeval botste zaterdagmiddag 1 oktober een motorrijder op de Westlandroute (N222) ter hoogte van Honselersdijk op een auto. Helaas is daarbij de motorrijder overleden. Het gaat om een 36-jarige man uit Maassluis. 

Rond 16.30 uur kregen agenten een melding van dit zeer ernstige ongeval. Vanwege de ernst van de verwondingen werd het Mobiel Medisch Team (MMT) ingezet. Ondanks de inzet van de hulpdiensten is de motorrijder ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De provinciale weg is in beide richtingen afgesloten. Het Team FO- Verkeer (Forensische Opsporing Verkeer) van de politie doet onderzoek naar het ongeval. Hiervoor is ter plaatse technisch- en sporenonderzoek gedaan.

Getuigenoproep
Het Team FO- Verkeer van de politie is een onderzoek gestart naar het ongeval. Voor het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u rond 16.30 uur op de Westlandroute (N222) ter hoogte van Honselersdijk gereden en het ongeval zien gebeuren? Heeft u voor het ongeval de betrokken motorrijder zien rijden? Of heeft u andere informatie over het ongeval? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of stuur uw tips direct via het onderstaande tipformulier.