Fotolezing van Lieke Anna bij fotoclub Maassluis

Algemeen
Afbeelding
(Foto: PR)

Lieke Anna is een fotografe die door middel van storytelling uiting geeft aan haar creatieve gevoelens. De conceptuele aanpak en het verhalende is terug te zien in haar werk.

Met haar foto’s roept ze emoties bij de kijker op om te laten zien dat deze kwetsbaarheid juist een kracht is. Ze zoekt het contrast in de breekbaarheid en de kracht van de mens. “Via mijn werk breng ik boodschappen die ik zelf het hardste nodig heb om te horen”. Ze speelt vaak de hoofdrol in haar eigen foto’s, waar de natuur een regelmatig terugkomend element is in haar werken.

Lieke Anna is afgestudeerd aan de kunstacademie in Tilburg in Visuele Communicatie en werkt sinds die tijd als kunstenaar. Ze gebruikt fotografie als een manier om haar realiteit in betekenisvolle beelden te schilderen. Ze heeft met haar werk door de jaren heen al veel nationale en internationale prijzen gewonnen en exposities gehad.

Fotoclub FWS Maassluis is verheugd dat Lieke Anna op vrijdag 14 oktober haar werk komt laten zien en toelichten. Daarbij neemt ze de aanwezigen mee in het proces van het ontstaan van een thema tot de conceptuele uitwerking daarvan. 

Iedereen die geïnteresseerd is in haar werk en verhalen is welkom bij de lezing die begint om 20.00 uur. Er wordt een bijdrage van 5 euro gevraagd. De lezing vindt plaats in Ateliergebouw De Wasserij, Zuidvliet 108.