Nieuwe studio voor de WOS

Algemeen
De Studio van de WOS is weer helemaal up to date.
De Studio van de WOS is weer helemaal up to date. (Foto: Thierry Schut)

De WOS is de laatste maanden druk bezig geweest met onderhoud aan het pand in ’s-Gravenzande en het up-to-date brengen van de studioruimte. De faciliteiten van de studio waren dermate gedateerd dat deze niet optimaal benut kon worden. Met hulp van diverse partners is de hand gelegd aan een mooie nieuwe televisiestudio, terwijl de gemeente in diezelfde periode ook onderhoudswerkzaamheden heeft laten uitvoeren. Dat heeft geresulteerd in een representatieve studio waarin programma’s kunnen worden opgenomen en waar ook gasten ontvangen kunnen worden.

Vanaf maandag 31 oktober start de nieuwe programmering van de WOS. Verschillende programma’s worden in een nieuw jasje gestoken en opgenomen in deze nieuwe studio, zoals WOS Nieuws, WOS Sport en talkshow Aan Tafel.

WOS Nieuws keert van maandag t/m vrijdag gepresenteerd terug met actualiteiten en nieuws van die dag. In het weekend kijk je naar het WOS Nieuws Weekoverzicht.

Op maandag wordt in WOS Sport het laatste sportnieuws behandeld, kijk je naar samenvattingen en worden deze ook direct geanalyseerd door onze analisten.

Nieuw in de programmering is WOS Aan Tafel. Dit is een wekelijkse talkshow op de vrijdagavond (herhaling op zondagavond) waarin, gebaseerd op de actualiteit van die week, spraakmakende gasten aanschuiven.

Tot slot verandert er nog iets aan de programmering. Elke avond om 18.00 uur start de nieuwe programmering. Tot nu toe was dit vanaf 19.00 uur.