26e editie van het Lely Bedrijvenvolleybaltoernooi in 2023

Algemeen
Het toernooi zal plaatsvinden op vrijdagavond 12 mei.
Het toernooi zal plaatsvinden op vrijdagavond 12 mei. (Foto: pixabay)

Na het succes van vorig jaar organiseert de Maassluise Volleybal Club (MVC) in 2023 het 26ste bedrijvenvolleybaltoernooi. Dit volleybaltoernooi staat open voor bedrijven en instellingen op recreatief niveau.

Het toernooi zal plaatsvinden op vrijdagavond 12 mei in de Olympiahal te Maassluis. Wij willen u van harte uitnodigen voor deelname aan dit toernooi. Los Porteros en Huppatee (Lely) verdedigen de beker bij respectievelijk de gevorderden en beginners. Het inschrijfgeld bedraagt €65,- per team. U mag met zoveel teams meedoen als u wilt. Deelnemers van voorgaande toernooien krijgen informatie om in te schrijven toegestuurd. Heeft u ook interesse om mee te doen aan het recreatieve toernooi, stuur dan een mail naar mvcbedrijventoernooi@gmail.com. U krijgt dan de informatie toegezonden.

Informatie over MVC
MVC is de Maassluise volleybalclub. Er wordt deelgenomen aan de competitie van de Nevobo door wedstrijdspelers en recreanten. Trainen is op de donderdagavond in de Wethouder Smithal. Voor meer nieuws verwijzen we u naar onze website: www.mvcmaassluis.nl of Email bestuur@mvcmaassluis.nl