Lentiz | Revius haalt 2.750 euro op voor Voedselbank Maassluis

Algemeen
v.l.n.r. Tiemen van Stigt, Joke Cats, Thijs Altena, Bloem van Eendenburg, André van der Blom.
v.l.n.r. Tiemen van Stigt, Joke Cats, Thijs Altena, Bloem van Eendenburg, André van der Blom. (Foto: PR)

Vorige week hebben Bloem van Eendenburg en Thijs Altena (beiden uit Havo 3) Joke Cats van de Voedselbank Maassluis verrast met een waardecheque van 2.750 euro.

Bloem en Thijs werden hierbij vergezeld door Tiemen van Stigt (Revius MAVO) en André van der Blom (Reviuslyceum). De cheque werd door Joke in ontvangst genomen bij de Voedselbank Maassluis.

Van kerstkoekjes tot armcandy
Dit mooie bedrag hebben de leerlingen van de Revius MAVO en het Reviuslyceum opgehaald tijdens de kerstactie op de beide scholen. Met groot enthousiasme hebben de leerlingen boodschappen ingezameld en geholpen bij de Voedselbank. Daarnaast was er op donderdag 22 december een kerstmarkt op de locatie van de Revius MAVO. De producten die op de kerstmarkt werden verkocht -van kerstkoekje tot armcandy- waren niet alleen gemaakt, maar werden ook verkocht door de leerlingen zelf. Allemaal voor het goede doel!

Dankzij de inspanningen van de leerlingen, ouders, docenten en medewerkers haalde het Lentiz | Revius met de kerstactie maar liefst € 2.750,- op voor de Voedselbank Maassluis. Joke en haar medewerkers zullen ervoor zorgen dat zowel de boodschappen als het geld op de juiste plek terechtkomen.