Uniek diner voor twee: Pop-up restaurant Zinvol om Tafel

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

Veel mensen zijn op zoek naar zingeving en oprecht en waardevol contact. Alleen, wanneer heb je nou eens echt tijd voor dat goede gesprek dat je graag zou willen voeren? Hoe pak je dat aan? Daar heeft Zinvol Om Tafel een methode voor ontwikkeld: 30 euro - tafel voor twee - drie gangen menu én een zinvol gesprek : dát is zinvol om tafel ! Elbert Bot, Joost Beijl , Maaike Egas, Anna van Daalen , Nelleke Meester en Marina van Muijen zetten zich in Maassluis hier vrijwillig voor in.

Zinvol Om Tafel heeft een methode ontwikkeld die het gesprek op gang helpt . o.a. met leuke teksten op kaartjes. Als je met elkaar ‘Om Tafel’ gaat, wil dat zeggen dat je tijd wilt investeren in elkaar. ‘Zinvol’ zegt iets over de waarde van het gesprek. Het is als het ware een geschenk dat je elkaar geeft. Het is niet de bedoeling de ander te overtuigen van jouw eigen standpunt of visie. En luisteren naar de mening van een ander betekent evenmin dat je de visie van de ander moet overnemen. De bedoeling van onze avonden is: je openstellen voor elkaar en elkaars leven verrijken.

Voorbereiding
De voorbereidingen zijn in volle gang. Wij hebben de eerste stappen gezet. Het vegetarisch menu is veelbelovend. Weet jij iemand met wie jij de volgende 3 stappen wil zetten? De eerste stap is iemand uitnodigen voor een ‘goed’ gesprek tijdens een lekkere maaltijd. De tweede stap is je aanmelden via deze site bij een locatie naar keuze. De derde stap is: de avond open en met vertrouwen tegemoet gaan.

Eenvoudig maar restaurant-waardig
Wij presenteren jullie een eenvoudig maar restaurant-waardig vegetarisch diner. Tijdens het drie-gangen diner worden suggesties uitgereikt om het gesprek op gang te brengen. Deze suggesties zijn vrijblijvend. Niemand anders bemoeit zich met jullie gesprek. Het is jullie avond.

Vrijdag 3 februari , Aanvang: 19.00 uur . Het adres van het pop-up restaurant is de Schans- Kerkstraat 2 in Maassluis.

Aanmelden
Enthousiast geworden? Iemand in gedachten die je wilt verrassen of ontmoeten? Meld je aan en gun jezelf en de ander deze waardevolle ervaring! Zoekterm op internet: zinvol om tafel Maassluis. Nog vragen? Neem contact op via 0105922225.