6e Rotary Kennis Quiz ondersteunt ‘Stichting Jarige Job’

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

Rotaryclub Maassluis-Maasland organiseert, op woensdag 12 april aanstaande, in het Trefpunt in Maasland, dit jaar voor de 6e keer de Rotary Kennis Quiz (ook bekend als Rotary Bedrijven Quiz). Met deze quiz ondersteunt Rotary Maassluis-Maasland dit jaar ‘Stichting Jarige Job’.

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Teams
Naast dat de deelnemende teams strijden om de felbegeerde prijzen die mogelijk gemaakt worden door Ed Schoenservice steunen zij direct dit prachtige doel. De teams zijn een combinatie van bedrijven- en vriendenteams die met elkaar een leuke avond beleven. De quizvragen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën (entertainment, sport, actualiteit, lokale geschiedenis, voedsel etc.) en gericht op algemene kennis bij een breed publiek. ‘Je merkt dat bedrijven al voor de 6e keer deel willen nemen, om een titel te veroveren of om hem te verdedigen,’ aldus quizmaster Koos Karssen. Voor teams, bestaande uit 5 deelnemers is dit terugkerende evenement een gezellige avond. De deelnemers kunnen voorafgaand aan de quiz genieten van een verzorgde avond met vrienden en/of collega’s. Na het buffet en voorzien van een drankje zal de quiz van start gaan. Wilt u deze prachtige avond niet missen, neem dan contact op met Rotaryclub Maassluis, Adri Lokker; adrilokker@hetnet.nl.

Rotary
Rotaryclub Maassluis-Maasland is op 4 april 1977 opgericht en is onderdeel van het internationale Rotary netwerk met meer dan 1,2 miljoen leden over de hele wereld. Het motto van Rotary (Service Above Self) dient als voorbeeld voor de humanitaire geest van de organisatie. Dienstbaarheid is het motto. Rotarians willen iets voor anderen betekenen. Rotary is in 1905 opgericht in de Verenigde Staten. Inmiddels zijn er wereldwijd zo’n 34.000 Rotary clubs in 210 landen. Nederland telt 480 clubs met ruim 20.000 leden. Een sterke onderlinge vriendschap (Fellowship), inzet ten aanzien van lokale goede doelen en internationale serviceprojecten zijn kenmerkend voor Rotary.