Concert Maassluise Harmonie in Koningshof

Algemeen
Een concert met een divers programma.
Een concert met een divers programma. (Foto: PR)

Na ons onvergetelijke jubileumjaar, met als hoogtepunt ons feestelijke jubileumconcert op 5 november 2022, is de Maassluise Harmonie weer gewoon verder gegaan met waar zij 100 jaar geleden voor is opgericht: samen muziek maken.

Op zaterdagavond 1 april is het dan ook tijd voor het eerste concert in ons 101 jarige jaar van bestaan: een mooi voorjaarsconcert in zaal de Lepelaar in Theater Koningshof. En graag nodigen wij u ook hier weer voor uit. 

Programma
Voor dit concert hebben wij een afwisselend programma samengesteld. Niet direct met een thema, maar met het ‘Adagio’ uit Khachaturians’ Spartacus (inderdaad: het thema uit de Onedin Line), ‘Norwegian Sea Picture’ en ‘the Giants Mermaid’ zit er een klein maritiem tintje aan dit concert. Naast deze klassiekers genoeg ruimte voor de muziek uit ‘les Miserables’, ‘Les parapluies de Cherbourg’, en het overbekende ‘Nights in White Satin’ van de Moody Blues. 

Graag heten wij u van harte welkom op ons concert. De zaal gaat om 19.45 open, en om 20.00 vangt ons concert aan. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.maassluiseharmonie.nl/kaartverkoop en natuurlijk via de leden en op de avond zelf aan de zaal.