Voedselbank bedankt Maassluis

Algemeen
De afgelopen weken konden er door uw hulp aan 420 huishoudens energiebeperkende materialen overhandigd worden.
De afgelopen weken konden er door uw hulp aan 420 huishoudens energiebeperkende materialen overhandigd worden. (Foto: PR)

Dank voor de vele giften die we op de rekening van het Noodfonds Maassluis mochten ontvangen voor het project Maassluis (ver)deelt!

Vele blije reacties na het uitdelen van energiebesparende materialen die aangekocht konden worden door de vele gulle giften die we mochten ontvangen. Maar er waren ook de schrijnende verhalen over het niet meer aandoen van de verwarming en het niet meer kunnen betalen van de energierekening. De afgelopen weken konden er door uw hulp aan 420 huishoudens energiebeperkende materialen overhandigd worden. Het aangeboden assortiment bestond uit radiatorfolie, dekens, tochthonden, ledlampen, kookwekkers en tochtstrips. Een lichtpuntje in deze moeilijke tijden. Op de voedselbank reikten energiecoaches de materialen uit, waardoor er direct uitleg gegeven kon worden over het gebruik ,het nut en het aanbrengen. Mocht dit laatste problemen opleveren was er de mogelijkheid om een aanmeldformulier in te vullen voor hulp van het klusteam. 

Stichting Present en #samensterkmaassluis# hebben de materialen bij mensen thuisgebracht waardoor er een moment van ontmoeting mogelijk was. Het project is uitgevoerd door Stichting Present, #samensterkmaassluis# en Stichting Voedselbank Maassluis.