Radio 538 DJ’s bij M.S.V.’71 Oranje Party

Algemeen
De kaartverkoop voor beide feestavonden gaat ook dit jaar weer hard.
De kaartverkoop voor beide feestavonden gaat ook dit jaar weer hard. (Foto: PR)

Eind april viert M.S.V.’71 alweer de 26e Megaweek. Een gezellige feestweek voor verschillende doelgroepen en heel Maassluis. Natuurlijk zijn er weer twee grote feestavonden.

Zaterdag 22 april start de feestweek met de Nacht van M.S.V.’71! Met dit jaar de geweldige; ‘Joost Mag Het Weten’ feestband en een spetterend optreden van Ruth Jacott. De presentatie is weer in vrolijke handen van Ad van Opstal. Die natuurlijk ook zijn zangtalent laat horen op het podium. Traditiegetrouw staat op 26 april een mega OranjeParty op het programma. Een feest waar iedereen vanaf 16 jaar en ouder uit Maassluis en omstreken helemaal uit zijn dak gaat. De Radio 5838 DJ’s brengen dit jaar de grootste en nieuwste dance hits naar de M.S.V.’71 tent om met een gezellig Oranjefeest Koningsdag in te luiden.

De kaartverkoop voor beide feestavonden gaat ook dit jaar weer hard, meer dan de helft van de kaarten zijn al verkocht. Wil je er ook bij zijn en heb je nog geen kaarten, koop ze dan zo snel mogelijk. Kaarten voor de OranjeParty zijn verkrijgbaar voor €15,00 (16+) en voor de Nacht van M.S.V.’71 € 22,50 (18+). De kaarten zijn vanaf dit jaar alleen online te koop via www.Megaweek.nl. Op deze website vind je veel meer informatie over de 26e Megaweek bij M.S.V.’71 in de Steendijkpolder.