Concert Maassluise Harmonie

Algemeen
Graag heten wij u van harte welkom op ons concert.
Graag heten wij u van harte welkom op ons concert. (Foto: PR)

Aanstaande zaterdagavond  1 april zal de Maassluise Harmonie haar jaarlijks voorjaarsconcert in Theater Koningshof geven.

Vanaf 20.00 kunt u in zaal Lepelaar weer luisteren naar wat dit 100 jaar bestaande orkest te bieden heeft. Geen in heel Nederland beroemde solist deze keer, maar wel veel solistische momenten door onze eigen, in heel Maassluis beroemde muzikanten. Voor dit concert hebben wij een afwisselend programma samengesteld. Niet direct met een thema, maar met het ‘Adagio’ uit Khachaturians’ Spartacus (inderdaad: het thema uit de Onedin Line), ‘Norwegian Sea Picture’ en ‘the Giants Mermaid’ zit er een klein maritiem tintje aan dit concert. Naast deze klassiekers genoeg ruimte voor de muziek uit ‘les Miserables’, ‘Les parapluies de Cherbourg’, en het overbekende ‘Nights in White Satin’ van de Moody Blues.

De zaal gaat om 19.45 open, en om 20.00 vangt ons concert aan. Kaarten zijn voor € 10,- verkrijgbaar via www.maassluiseharmonie.nl/kaartverkoop en natuurlijk via de leden en op de avond zelf aan de zaal.