Afbeelding
(Foto: )

Lezing fotograaf Richard Terborg

vrijdag 27 mei 2022 20:00 t/m 22:00

Vrijdag 27 mei is Richard Terborg te gast bij Fotoclub FWS Maassluis. De lezing start om 20:00 en is open voor iedereen die interesse heeft. Richard Terborg is een mensenfotograaf in elke zin van het woord. Hij is een praktiserend fotograaf met twintig jaar ervaring. Hij houdt van beelden die op mensen gebasseerd zijn, omdat ze hem in staat stellen een emotionele band te ontwikkelen met de mensen die hij fotografeert. Bij het fotograferen voor een opdrachtgever zoekt hij consequent een balans tussen het aanscherpen van de visie van de opdrachtgever en het toevoegen van zijn eigen persoonlijke, artistieke toets aan het project. Naast fotografie is Terborg nauw betrokken bij de kunstwereld in het algemeen, of het nu gaat om muziek, beeldende kunst of mode. Als curator van verhalen is hij gepassioneerd door het verbinden van mensen en het creëren van een organische constellatie van netwerkpartners om projecten over de hele wereld te voltooien. Als merkambassadeur voor Elinchrom en Olympus biedt Terborg workshops fotografie, decorontwerp, verlichting en ondernemerschap voor creatievelingen in landen als Nederland, Curaçao, VK, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Wales, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Canada . In de loop der jaren heeft Terborg vier solo-exposities en meerdere groepsexposities gehad. Het werk van Terborg is te zien geweest in meerdere tijdschriften (digitaal en op papier), waaronder Zoom, Focus, DigiFoto Pro, Vogue Nederland, Chantal en meest recentelijk, Digital Photographer Magazine. Terborg studeerde MultiMedia en Design aan The College of Multimedia in Amsterdam. www.richardterborg.com Zijn werk is veelzijdig: kleur en zwartwit portretten; studiowerk en op locatie en van vrolijk ogend tot indringende portretten. Hij weet steeds de schoonheid op zijn eigen wijze te fotograferen. Je bent van harte welkom om deze avond bij te wonen bij Fotoclub FWS Maassluis, Zuidvliet 108 (Ateliergebouw de Wasserij) in Maassluis. We vragen een bijdrage van €5 (inclusief kopje koffie/thee).

Locatie