Open dag op Zorgkwekerij Maasdijk

zaterdag 28 mei 2022 10:00 t/m 15:00

We zijn blij zaterdag 28 mei eindelijk weer open te zijn voor bezoek in de kassen. Zorgkwekerij Maasdijk biedt dagbesteding aan voor mensen met een beperking, autisme en ouderen. Altijd al eens in de kas, achter de muur in de historische tuin willen kijken? Dan is het 28 mei een prima gelegenheid om, liefst op de fiets, ons te bezoeken. We zijn geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Met een rondleiding heeft u de kans de diverse gewassen te bekijken, producten te proeven en in de winkel met creatieve cadeautjes te snuffelen. De perkgoed afdeling heeft zich uitgesloofd met prachtige plantenbakken voor de verkoop en sommige cliĆ«nten vinden het leuk om hun werkzaamheden te demonstreren of er over te vertellen dus kom vooral langs.

Locatie