Margreet van Geest geeft de workshop 'Creatief leven (g)een kunst!'
Margreet van Geest geeft de workshop 'Creatief leven (g)een kunst!' (Foto: PR)

Workshop Creatief leven (g)een kunst

donderdag 28 september 2023 19:30 tot 21:30

Eens per twee jaar organiseert Stichting Present een receptie waarvoor iedereen die betrokken is bij de stichting van harte wordt uitgenodigd. Dan ontmoeten vrijwilligers, bestuursleden, de twee medewerkers, hulpverleners, de politiek en bedrijven die partner zijn elkaar. Dit keer organiseert Present op donderdagavond 28 september niet alleen een ontmoeting, maar wordt er ook een workshop aangeboden, die begeleid wordt door creatief coach en docente Margreet van Geest.

De workshop ‘Creatief leven (g)een kunst!’ leert je hoe je door creatief te tekenen je levensplezier en vitaliteit vergroot. De receptie met de workshop is gratis en wordt gehouden in het Witte Kerkje aan de Constantijn Huijgensstraat 1 in Maassluis van 19.30 tot 21.30 uur. Meedoen met de workshop is niet verplicht, belangstellenden kunnen ook alleen naar de receptie komen. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@present.nl.