De Tweemaster in Maassluis.
De Tweemaster in Maassluis. (Foto: Argos)

Alzheimer Café Maassluis in De Tweemaster Maassluis

dinsdag 20 februari 2024 19:30

Op dinsdagavond 20 februari vindt het Alzheimer Café met thema ‘Advies van de cliëntondersteuner’ plaats in De Tweemaster in Maassluis.

Voor vragen over de zorg die u nodig heeft of eventueel een afwijzing waar u het niet mee eens bent, kunt u voor advies (gratis) in gesprek met een cliëntondersteuner. Conny Pouw, cliëntondersteuner, denkt graag mee over mogelijkheden en welke oplossingen er zijn. Zij kan bijvoorbeeld meegaan naar een gesprek en adviseren. Het is ook mogelijk om over individuele situaties in gesprek te gaan en vragen stellen.

Iedereen is van harte welkom vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Het Alzheimer Café Maassluis vindt plaats in De Tweemaster, Vondelpark 2 in Maassluis en is gratis toegankelijk.

Argos Zorggroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Minters Mantelzorg. Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Men ontmoet elkaar in een ongedwongen sfeer met een kopje koffie of thee. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen.