QR-code inschrijven Oud-ledentoernooi 13 maart 2024
QR-code inschrijven Oud-ledentoernooi 13 maart 2024 (Foto: Eigen)

Oud-ledentoernooi Badminton Club Maassluis

woensdag 13 maart 2024 19:30 tot 21:00

Badmintonvereniging BC Maassluis bestaat dit jaar 55 jaar en dat laten de leden en het bestuur natuurlijk niet zo maar voorbij gaan. Er wordt een feestweek georganiseerd van 8 tot en met 13 maart 2024 met een bedrijventoernooi, feestavond, oud-ledentoernooi. Van alles om hier met zijn allen bij stil te staan. 

Als afsluiter van de feestweek organiseren we een oud-ledentoernooi. Een recreatief toernooitje waar oude en nieuwe leden tegen en met elkaar kunnen spelen. Laagdrempelig en naast de onderlinge competitie vooral voor de gezelligheid. Alle oud-leden van zowel BC Maassluis als BC Vijfsluizen zijn van harte welkom om mee te doen. Meedoen is gratis. Wel graag even aanmelden via onderstaande QR-code. We hopen op deze manier zo veel mogelijk oud-leden een keer in de gelegenheid te stellen om hun oude hobby weer te ervaren.