De Maassluise Harmonie is aanstaande zaterdag de horen in Schiedam.
De Maassluise Harmonie is aanstaande zaterdag de horen in Schiedam. (Foto: MH)

Concert Maassluise Harmonie in Schiedam

zaterdag 2 maart 2024 20:00

De Maassluise Harmonie speelt aanstaande zaterdag, 2 maart, ‘uit’ in Schiedam. Nadat vorig jaar maart de Schiedamse muziekvereniging Sint Radboud te gast was in Maassluis bij het concert ‘langs Scheur en Schie’ in Theater Koningshof, zijn de Maassluise muzikanten nu uitgenodigd om een half programma te vullen tijdens het concert van de Schiedamse zustervereniging.

Eigenlijk was de uitwisseling van deze twee orkesten in 2020 al gepland, maar vanwege de pandemie werd dit concert afgelast. In maart 2022 was dit concert een van de eerste concerten die met een volle zaal uitgevoerd kon worden en deelden de orkesten toen het twee jaar uitgestelde programma.

Iedereen is zaterdag 2 maart van harte welkom in de Grote- of Sint Jans Kerk in Schiedam om zowel de Maassluise Harmonie als muziekvereniging Sint Radboud te horen en zien optreden. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.sintradboud.nl of aan de deur.