Afbeelding
(Foto: Karin Poldervaart)

TipTop voor Nop

vrijdag 12 april 2024 19:00 tot 21:00

Dit weekend, 12 en 13 april, vindt de 10e editie van het Tweedehands Fashion Event TipTop voor Nop plaats. En omdat deze kledingmarkt 5 jaar bestaat, vieren ze feest. Maar liefst 70 vrijwilligers komen in samenwerking met Stichting Present weer in beweging om de tweedehands kledingmarkt op te tuigen.

Het duurzame evenement vindt plaats in het gebouw van de Maranathakerk, G.A. Brederolaan 49 in Maassluis. Vrijdag 12 april van 19.00 tot 21.00 uur. En zaterdag 13 april van 10.00 tot 12.00 uur. Iedereen is welkom; of je nu graag duurzame keuzes maakt, een vintage liefhebber bent, een kleine beurs hebt of het leuk vindt om andere vrouwen te ontmoeten.

Voor de vrijdagavond is aanmelding verplicht. Zaterdagochtend kun je gewoon binnenlopen.

Tiptop voor Nop is een initiatief van een groep enthousiaste vrouwen uit de stad in samenwerking met Stichting Present, www.SamenzijnwijMaassluis.nl, Stichting Vluchtelingenwerk, de Kledingbank, de Jumbo, By JUUL en de EGMA.