Afbeelding
(Foto: PR)

Boekenmarkt Documentatiegroep ’40-’45

zaterdag 6 april 2024 9:00 tot 14:00

Documentatiegroep ’40-’45, een landelijke vereniging en kenniscentrum op het gebied van de Tweede Wereldoorlog organiseert een Boeken- en documentatiemarkt in de Koningshof aan de Uiverlaan 20 te Maassluis op 6 april van 9.00 tot 14.00 uur.

Er zijn 30 tafels met een aantrekkelijk aanbod van leden van de Documentatiegroep. Dit bestaat uit boeken over de Tweede Wereldoorlog, maar ook originele kranten, documenten over o.a. de illegale pers, foto’s, affiches uit de Tweede Wereldoorlog. Bezoekers kunnen vooraf via vragen@documentatiegroep40-45.nl al wensen/vragen indienen. Verzoeken voor bepaalde boektitels of bepaalde documenten worden doorgestuurd naar alle standhouders.

Op de beurs kunt u onze unieke database raadplegen voor informatie over personen/ familieleden m.b.t. Tweede Wereldoorlog als hulp bij (familie)onderzoek. U kunt ook uw eigen digitale info meebrengen en vergelijken met wat er over uw onderwerp in de database staat.

Hebt u iets in uw eigen verzameling wat u dubbel heeft of kwijt wilt? Neem het mee naar de beurs en kijk of u het kunt ruilen voor iets wat u op de beurs tegenkomt en graag wilt hebben.

De entree is gratis voor bezoekers.