Afbeelding
(Foto: )

Natuurcafé Vogels in de buurt

zaterdag 6 april 2024 10:00 tot 12:00

Zaterdag 6 april organiseert Natuurlijk Waterweg-Noord KNNV van 10.00 tot 12.00 uur een Natuurcafé over vogels in de buurt. Dit keer is de spreker Jan van de Meulen. Jan is vogelaar in hart en nieren en als zodanig al heel lang actief binnen de Vogelwerkgroep van de vereniging.

Men staat er misschien niet zo bij stil maar alleen al in de Broekpolder in Vlaardingen zijn meer dan 250 vogelsoorten waargenomen. Ook in de stad komen veel vogels voor. Naast de meer algemenere soorten die kenmerkend zijn voor onze omgeving, zal Jan ook aandacht schenken aan een aantal bijzondere soorten die de laatste jaren in zijn waargenomen.

Inwoners van Schiedam, Vlaardingen en Maassluis worden van harte uitgenodigd om naar het Natuurcafe te komen.

Het Natuurcafé vindt plaats in Natuurcentrum de Boshoek, Bospad 3 in Schiedam. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Als bijdrage in de kosten wordt € 2 gevraagd voor een kopje koffie of thee (2e kopje gratis).