Marieke van Baalen exposeert in Verstild verlangen

Cultuur
Afbeelding
(Foto: Marieke van Baalen)

Maassluise Kunstenaar Marieke van Baalen exposeert in ‘Verstild Verlangen’, een tentoonstelling van haar werk en dat van vier andere kunstenaars in Den Haag van 8 t/m 18 december.

Marieke: “Wat heerlijk om mee te doen aan een expositie met een groepje kunstenaars van diverse disciplines. Wat ons bindt is onze gezamenlijke inspiratie door de natuur en het werken met natuurlijke materialen. Er zijn twee keramisten met prachtig, maar heel verschillend werk, een edelsmid met mooie sieraden, heel stijlvol en elegant en een botanisch printer met eigentijds intuïtief borduurwerk. 

Ik laat schilderijen zien met aardse structuren, maar ook het werk dat ik afgelopen jaar heb gemaakt van textiel of papier dat veel kleiner en kwetsbaarder is en goed in dit thema past. Kortom, er valt veel te zien tijdens deze expositie.”

De expositie is geopend van 8 t/m 18 december van 12.00 tot 18.00 uur aan de Korte Vijverberg 2 in Den Haag.  Marieke is in ieder geval aanwezig op zondag 11, dinsdag 13 en woensdag 15 december.