Optredens Waterwegkoor Maassluis in juni

Cultuur
Het Waterwegkoor Maassluis.
Het Waterwegkoor Maassluis. (Foto: PR)

Op zondag 11 juni is het Waterwegkoor Maassluis één van de vijf deelnemende koren/muziekgroepen op de Buitenplaats aan de Zuidbuurt 85 in Vlaardingen. Dit Zangfestijn wordt georganiseerd in het kader van 750 jaar Vlaardingen. Het thema van deze middag is ‘Samen en verbinden’. 

“Muziek verbindt de mensen met elkaar, ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt en samen met de bezoekers, de deelnemende koren en de blaaskapel de Vlaardingse Haringkoppen gaan we er een geweldige middag van maken waar jullie als bezoeker heerlijk kunnen meezingen en dat allemaal op een fantastische locatie”, aldus het Waterwegkoor Maassluis. Het evenement begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. 

Op zondag 18 juni is Waterwegkoor Maassluis uitgenodigd op de boerenmarkt van de Karperhoeve, Zuidbuurt nr. 5 in Maassluis. Het optreden begint daar om 14.00 uur. “Om de Karperhoeve een steuntje in de rug te geven na de nare brand van een poosje geleden bieden wij ze dit optreden gratis aan.”

Op vrijdag 23 juni komen de boten van het Varend Corso aan in Maassluis en traditiegetrouw vindt dan ‘s avonds het Meezingspektakel plaats. De Hoekse Tranentrekkers, Meezingkoor de Westlanders en het Waterwegkoor Maassluis gaan er dan weer een feestje van maken. Dit jaar op het parkeerterrein bij de Schuurkerk aan de P.C.Hooftlaan, aanvang 21.00 uur.